Rodzina Nuvi

O seriach nüvi, dēzl, zūmo, a nawet StreetPilot czy Quest. O mapach CityNavigator, GPMapie i UMP-pcPL, a także o bazach radarów, komendach głosowych, TMC, 3D Traffic oraz wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów w samochodzie czy motocyklu.
rhetor
Nowy

Re: Rodzina Nuvi

Post autor: rhetor »

Mam pytanie - mój Nuvi1350 nie wyświetla w ogóle POI. Mogę je wyszukiwać, mogę kazać się do nich prowadzić, ale nie widzę ich w ogóle na mapie 3d ani na 2d. Żadne zmiany ustawień, stopnia szczegółowości mapy etc nie pomagają niestety. Będę wdzięczny za pomoc.

Druga sprawa - czy da się zmusić tegoż nuvi, by wyświetlał nazwy miejscowości na mapie 2d/3d? Zamiast informacji o nazwach ulic w każdej mijanej miejscowości wolałbym poznać jej nazwę :)

Z góry dziękuję za pomoc! (To mój pierwszy post, mam nadzieję, że w dobrym miejscu).
Zachu
Radny
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times
Kontakt:

Post autor: Zachu »

Tak to wymyślił producent i nic nie zrobisz. Możesz zgłaszać jako problem na info linię. Może kiedyś to poprawią.
Nuvi & DriveAssist & Zumo & fenix
Obrazek
rhetor
Nowy

Post autor: rhetor »

Zachu pisze:Tak to wymyślił producent i nic nie zrobisz. Możesz zgłaszać jako problem na info linię. Może kiedyś to poprawią.
tego się niestety obawiałem :( szkoda. Spróbuję napisać rzecz jasna.

dzieląc się wrażeniami mogę napisać, że to bardzo fajne urządzonko, ale jakość oprogramowania nie powala. Muszę pomyśleć nad GPMapą.
Awatar użytkownika
krzysztof ss
Początkujący

Post autor: krzysztof ss »

rhetor pisze: Muszę pomyśleć nad GPMapą.
Dobry wybór :D
Zablokowany