Naprawy Garminów u PouchX'a
Re: Naprawy Garminów u PouchX'a
Nawigacją wisnie i przeładowujesie kiedy sama chce; diagnostyka wydaje "rom fail".
- PouchX
- Radny
- Been thanked: 3 times
- Kontakt:
Jeśli udaje Ci się wejść w diagnostykę to znaczy, że Nuvi się uruchamia. tak?
Coś było w nim grzebane przed awarią?
Coś było w nim grzebane przed awarią?
PouchX, dziękuję bardzo za szybką odpowiedź.
Tak, Nuvi się uruchamia. Nic nie było w nim grzebane przed awarią. Jednego dnia przeładowawsie w czasie jazdy i od tego czasu nie działa. Mąż próbowaw obnulić pamięć (wyciągnął baterię) ale to nic nie dało.
Tak, Nuvi się uruchamia. Nic nie było w nim grzebane przed awarią. Jednego dnia przeładowawsie w czasie jazdy i od tego czasu nie działa. Mąż próbowaw obnulić pamięć (wyciągnął baterię) ale to nic nie dało.
- PouchX
- Radny
- Kontakt:
Po jakiemu to jest???? Bo Google Translator nie rozpoznaje językamayflower pisze:...przeładowawsie..... Mąż próbowaw obnulić pamięć.
Dobra, Kuba, niech stracęPouchX pisze:Po jakiemu to jest???? Bo Google Translator nie rozpoznaje języka
Jednego dnia przeładował się w czasie jazdy i od tego czasu nie działa. Mąż próbował odmulić pamięć (wyciągnął baterię) ale to nic nie dało.
Mam nadzieję, że Mój Kwiat potwierdzi ten przekład
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Przepraszam za mój polski - tylko się uczę 
moze tak będzie lepiej:
Nuvi jednego dnia restartował w czasie jazdy i od tego czasu nie działa. Mąż próbował poczyścić pamięć (wyciągnął baterię) ale to nic nie dało.
moze tak będzie lepiej:
Nuvi jednego dnia restartował w czasie jazdy i od tego czasu nie działa. Mąż próbował poczyścić pamięć (wyciągnął baterię) ale to nic nie dało.
- PouchX
- Radny
- Kontakt:
"may", nie "my"Bogna pisze:Mam nadzieję, że Mój Kwiat potwierdzi ten przekład. Bo kobieta, kobietę zawsze zrozumie
.
Tak czy inaczej.
Nuvi musiałby trafić do mnie na diagnozę.
@Kuba
Faktycznie, tego a nie dostrzegłam. Musi ktoś mi okulary podmienił
. Ale i tak nie do końca zrozumiałam mayflower. Bo ona dopiero uczy się polskiego, więc i to "na nasze" musi póki co pozostać w sferze domysłów. Co i tak nie zmienia postaci rzeczy, że po diagnozę z nuvikiem to do Ciebie
.
Faktycznie, tego a nie dostrzegłam. Musi ktoś mi okulary podmienił
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
Dziękuję Panu że zgodził się mi pomóc. Chętnie wysłe mój Nuvi do Pana na diagnozę. Proszę mnie informować w prywat jak to zrobić i Pana adres.
Życzę Panu i wszystkim forumowiczam wesołych Świąt.
Wielkie Dzieki!
Życzę Panu i wszystkim forumowiczam wesołych Świąt.
Wielkie Dzieki!
PouchX jesteś wielki - nie wiem jak mam wyrazić swoją wdzięczność za zajęcie się moim Nuvi 1200. Jeszcze raz serdecznie dziękuję, bo działa wyśmienicie 
Co więcej mogę napisać jak już wszystko zostało napisane. Bardzo ale to bardzo Ci dziękuję Kuba.
DriveAssist 51
witam, to i ja spróbuję poprosić o pomoc , moja vista HCX miała mały wypadek i strzelił wyświetlacz (pękła szybka i trochę się wylał wyświetlacz), może Ktoś potrafi sobie z tym poradzić i mógłby podjąć się naprawy tej visty. Niestety Vista leży w szafie i się kurzy , a może byłaby jakaś szansa naprawy i dalszego jej używania.
Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Jarek
Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Jarek
Garmin vista HCX , Garmin Edge 705
Zamiast tutaj na Forum, napisz do Kuby (PouchX-a) na priva i zapytaj jakie są szanse naprawy. Kuba jest najlepszy i jego diagnozy są na 100% pewneyarecky_x pisze:witam, to i ja spróbuję poprosić o pomoc
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator