Grzechu pisze:U mnie Ciagle ta wiadomość jest w folderze DO WYSŁANIA. Nie wiem o co chodzi.
Naprawy Garminów u PouchX'a
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
Re: Naprawy Garminów u PouchX'a
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Witam, chciałbym prosić o radę. I sformatowany nawigacji nüvi ® 2460LMT miejsce na FAT32 na NTFS. Zanim odłączony system GPS znowu skopiowane pliki, które wyciągnąłem z komputera, miałem kopię zapasową z tutaj i gps skopiowane pliki. Po podłączeniu, łączy się z komputerem za pomocą USB. Po włączeniu ustawić język, a nie tylko ENG. Nie wiem dokładnie, co mam zrobić z nią, aby go uaktywnić. Muszę napisać procedurę mógł podłączyć przez USB i ponownie zainstalowane mapy. Z góry dziękuję za odpowiedź. Alois
Witam. Skopałem swojego garmina nuvi 765 poprosiłem kolegę PouchX o naprawę. Kazał mi wysłać do siebie w celu naprawy. Trochę się naczekałem, ale warto było. Nawigacja śmiga jak nowa. Pełen profesjonalizm.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
pwierzchowska
- Początkujący
Czy jest możliwa naprawa pękniętej szybki w Nüvi 3790? Bardzo proszę o odpowiedz 
nuvi 255WT
I kolejny raz mam okazję napisać tu list pochwalny dla kolegi PouchXa.
W moim nuvi padł moduł anteny.
PouchX zaoferował pomoc i już po kilku dniach Garmin wrócił do mnie z naprawioną anteną a przy okazji wymienionym ekranem, przodem obudowy i baterią.
Wyszło więc na to, że dostałem niemal nowe urządzenie.
Składam więc na jego ręce OGROMNE podziękowania za okazaną pomoc!!!
WIELKIE dzięki!!!
W moim nuvi padł moduł anteny.
PouchX zaoferował pomoc i już po kilku dniach Garmin wrócił do mnie z naprawioną anteną a przy okazji wymienionym ekranem, przodem obudowy i baterią.
Wyszło więc na to, że dostałem niemal nowe urządzenie.
Składam więc na jego ręce OGROMNE podziękowania za okazaną pomoc!!!
WIELKIE dzięki!!!
Witam!
Wczoraj odebrałem mojego ukochanego CSX 60 z naprawy u PouchX'a.
Sprawa wyglądała beznadziejnie a jednak !
PouchX nie dość że ożywił moje maleństwo to jeszcze przeprowadził gruntowną rewitalizację
PouchX jest wielki!
Dziekuję jeszcze raz i życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO !
Pozdrawiam
Grzechu
PS Usterka nie dotyczyła wadliwego przycisku zasialania tylko czegoś tam z pamięcią.
Wczoraj odebrałem mojego ukochanego CSX 60 z naprawy u PouchX'a.
Sprawa wyglądała beznadziejnie a jednak !
PouchX nie dość że ożywił moje maleństwo to jeszcze przeprowadził gruntowną rewitalizację
PouchX jest wielki!
Dziekuję jeszcze raz i życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO !
Pozdrawiam
Grzechu
PS Usterka nie dotyczyła wadliwego przycisku zasialania tylko czegoś tam z pamięcią.
Witam wszystkich serdecznie jako, że jestem nowy na forum.
Jeżeli coś źle zrobię to proszę nie wyzywajcie mnie zbytnio. To z braku doświadczenia.
Nie będę ukrywał, że wpadłem na nie - forum - potrzebując pomocy.
Znalazłem to forum męcząc się niemiłosiernie z moim garminem obudowanym w Stację Kenwood.
Jak powyżej napisałem jestem posiadaczem Kenwood DNX5220BT niestety prawdopodobnie po wgraniu aktualizacji firmware przez płytkę CD nie mogę połączyć się komputerem z urządzeniem, żeby cokolwiek zaktualizować.
Komputer próbuje się łączyć, a następnie podaje informację nie rozpoznano urządzenia USB. Próbowałem z różnymi komputerami, systemami operacyjnymi i portami USB. Nic nie pomaga niestety.
Firmware garmina to wersja 2.8
Firmware radia to wersja 3.2
Czytając to forum zauważyłem, że kolega PouchX jest guru w tym temacie i może mógłby mi pomóc.
Jestem z Poznania.
Jeżeli kolega PouchX byłby taki miły i podał możliwość kontaktu, albo wdzięczni forumowicze, jeżeli bylibyście tacy uprzejmi i umożliwili kontakt tel., e-mail, obojętnie to bardzo proszę.
Pozdrawiam
Yaro_P
Jeżeli coś źle zrobię to proszę nie wyzywajcie mnie zbytnio. To z braku doświadczenia.
Nie będę ukrywał, że wpadłem na nie - forum - potrzebując pomocy.
Znalazłem to forum męcząc się niemiłosiernie z moim garminem obudowanym w Stację Kenwood.
Jak powyżej napisałem jestem posiadaczem Kenwood DNX5220BT niestety prawdopodobnie po wgraniu aktualizacji firmware przez płytkę CD nie mogę połączyć się komputerem z urządzeniem, żeby cokolwiek zaktualizować.
Komputer próbuje się łączyć, a następnie podaje informację nie rozpoznano urządzenia USB. Próbowałem z różnymi komputerami, systemami operacyjnymi i portami USB. Nic nie pomaga niestety.
Firmware garmina to wersja 2.8
Firmware radia to wersja 3.2
Czytając to forum zauważyłem, że kolega PouchX jest guru w tym temacie i może mógłby mi pomóc.
Jestem z Poznania.
Jeżeli kolega PouchX byłby taki miły i podał możliwość kontaktu, albo wdzięczni forumowicze, jeżeli bylibyście tacy uprzejmi i umożliwili kontakt tel., e-mail, obojętnie to bardzo proszę.
Pozdrawiam
Yaro_P
Witam
Orientujecie się czy jest możliwa naprawa/wymiana wyświetlacza w Etrex H?
Mam takiego niestety. Jeśli ktoś jest w stanie podjąć się naprawy proszę o kontakt.
Orientujecie się czy jest możliwa naprawa/wymiana wyświetlacza w Etrex H?
Mam takiego niestety. Jeśli ktoś jest w stanie podjąć się naprawy proszę o kontakt.
-
waldemarsp
- Nowy
Witam!
Forum polecił mi serwisant sprzętu z Tarnowa.
Zumo 550 po 5 czy 6ciu latach bezawaryjnego działania zaczęło żyć własnym życiem
Wg wyżej wzmiankowanego padł kondensator w układzie zasilania ale on nie może pomóc. Stwierdził że tylko PouchX może pomóc.
A więc PouchX POMOCY
Proszę o jakiś namiar.
W akcie desperacji kupiłem Zumo 660 ale 550 by się też przydała (syn też ma motocykl)
pzdr WP
Forum polecił mi serwisant sprzętu z Tarnowa.
Zumo 550 po 5 czy 6ciu latach bezawaryjnego działania zaczęło żyć własnym życiem
Wg wyżej wzmiankowanego padł kondensator w układzie zasilania ale on nie może pomóc. Stwierdził że tylko PouchX może pomóc.
A więc PouchX POMOCY
Proszę o jakiś namiar.
W akcie desperacji kupiłem Zumo 660 ale 550 by się też przydała (syn też ma motocykl)
pzdr WP
Zumo 550,660
Waldku, wydaje mi się, że pw do PouchXa pomoże prędzej, niż prośba przez forum. Ale potem to już nie zapomnij podziękować publicznie
. Jak zresztą czyni to wielu w tym wątku
.
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
02. czerwca wysłałem zapytanie do PouchX i cisza, wiadomości nawet nie odebrał... Na forum nie zaglądnął...
Ma ktoś może z nim jakiś inny kontakt?
A może ktoś inny pomoże mi z 276c ? W sierpniu lecimy na ekspedycję i zaczynam się martwić co robić, jestem w kropce...
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?t=13082
Ma ktoś może z nim jakiś inny kontakt?
A może ktoś inny pomoże mi z 276c ? W sierpniu lecimy na ekspedycję i zaczynam się martwić co robić, jestem w kropce...
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?t=13082
kontakt z użytkownikiem PouchX
Hej, nie wiem czy to właściwe miejsce na takie rzeczy, ale tracę już powoli nadzieję na jakiekolwiek pozytywne rozwiązanie sprawy.
Chodzi mi o kontakt z użytkownikiem PouchX. Wiem, że jest to postać mocno związana z forum, w związku z tym próbuję uzyskać tutaj jakąkolwiek pomoc.
Zacznę od tego, że mam do niego ogromne zaufanie, kiedyś wysyłałem mu odbiornik z wadliwą anteną, a on załatwił mi za niego nówkę sztukę.
Tym razem w październiku 2011 miałem kolejny problem z anteną w Vista etrex hcx i kolejna wysyłka odbiornika do użytkownika PouchX. Co jakiś czas wypytywałem o postępy, PouchX był zajęty nadmiarem pracy, więc otrzymywałem odpowiedź, że zajmie się on odbiornikiem później. Słałem wiadomości coraz rzadziej, a o ostatnio bardzo rzadko - bo i tak nie otrzymywałem odpowiedzi. Nie mam kontaktu od ponad 1,5 roku. Mijają 2 lata od wysyłki odbiornika. Widzę, że użytkownik ten na forum też nie jest aktywny od marca b.r.
Może ktoś jest w stanie coś podpowiedzieć, jak mogę się skontaktować z użytkownikiem PouchX?
Z poważaniem,
Michał Piec
Chodzi mi o kontakt z użytkownikiem PouchX. Wiem, że jest to postać mocno związana z forum, w związku z tym próbuję uzyskać tutaj jakąkolwiek pomoc.
Zacznę od tego, że mam do niego ogromne zaufanie, kiedyś wysyłałem mu odbiornik z wadliwą anteną, a on załatwił mi za niego nówkę sztukę.
Tym razem w październiku 2011 miałem kolejny problem z anteną w Vista etrex hcx i kolejna wysyłka odbiornika do użytkownika PouchX. Co jakiś czas wypytywałem o postępy, PouchX był zajęty nadmiarem pracy, więc otrzymywałem odpowiedź, że zajmie się on odbiornikiem później. Słałem wiadomości coraz rzadziej, a o ostatnio bardzo rzadko - bo i tak nie otrzymywałem odpowiedzi. Nie mam kontaktu od ponad 1,5 roku. Mijają 2 lata od wysyłki odbiornika. Widzę, że użytkownik ten na forum też nie jest aktywny od marca b.r.
Może ktoś jest w stanie coś podpowiedzieć, jak mogę się skontaktować z użytkownikiem PouchX?
Z poważaniem,
Michał Piec
http://www.michalpiec.pl Vista HCx
- PouchX
- Radny
- Been thanked: 3 times
- Kontakt:
Tak sobie czytam te podziękowania siedząc w samotności od 10lat... i to ja Wam dziękuję, że mogłem pomóc.
Juz 20lat
Juz 20lat