Venu Sq - problem z podświetleniem

O seriach Forerunner, Edge, Approach i Swim, oprogramowaniu Garmin Training Center i SportTracks, serwisie Garmin Connect, a także o innych rozwiązaniach dla biegaczy, cyklistów, narciarzy, wioślarzy oraz uprawiających inne dyscypliny sportowe w których przydatny może być GPS.
Skubek
Nowy

Venu Sq - problem z podświetleniem

Post autor: Skubek »

Witam.
Proszę o pomoc w ustawieniu podświetlenia wyświetlacza w venu sq. Wyświetlacz automatycznie się ściemnia lub rozjaśnia w zależności od natężenia światła. Coś podobnego jak w telefonie opcja auto w podświetleniu wyświetlacza. Nawet po przyłożeniu ręki do wyświetlacza zasłonięcie go powoduje ściemnienie podświetlenia. Wszystko fajnie ale wzrok już nie ten i w ciemnych pomieszczeniach wyświetlacz jest po prostu ciemny. Dziękuję za pomoc
Wojtek Szydlowski
Garniak
Been thanked: 6 times

Re: Garmin venu sg problem z podswietleniem

Post autor: Wojtek Szydlowski »

To czujnik światła otoczenia i nie da się tego wyłączyć.
Pozostaje liczyć, że zmienią to w software i funkcja będzie opcjonalna a nie narzucona.
Ja bym na Twoim miejscu złożył reklamację do Garmina, jeśli uniemożliwia to sensowne korzystanie.
GPSMap H1 + Forerunner 965
Skubek
Nowy

Re: Venu Sq - problem z podświetleniem

Post autor: Skubek »

Dziękuję za odpowiedź. Tak właśnie myślałem ale nie spodziewałem się ze tego nie można wyłączyć. To jakieś nieporozumienie.
ODPOWIEDZ