Witam.
Chcę przerzucić punkty oraz trasy na drugie urządzenia i mam problem z dodaniem urządzeń do Gramin Express. Za każdym razem gdy podpinam urządzenia pojawia się komunikat o zajętości serwerów (pewnie niejeden z Was tego doświadczył).
Sprawdzałem na różnych komputerach w różnych sieciach, wyłączałem firewall na routerach i komputerach i ciągle to samo.
Proszę o jakieś sugestie bo nie mam już pomysłów i siły.
Pozdro
Garmin Express - niedostępne serwery
-
Zachu
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Re: Garmin Express - niedostępne serwery
Pierwsze widzę?
Zobacz czy aplikacja Garmin BaseCamp zobaczy urządzenie i wtedy możesz przenieść bez problemowo punkty i trasy.
Jeśli możesz dostać się do zawartości urządzenia to w katalogu GPX powinien być plik z wszelkimi danymi. Wystarczy skopiować.
Zobacz czy aplikacja Garmin BaseCamp zobaczy urządzenie i wtedy możesz przenieść bez problemowo punkty i trasy.
Jeśli możesz dostać się do zawartości urządzenia to w katalogu GPX powinien być plik z wszelkimi danymi. Wystarczy skopiować.
Re: Garmin Express - niedostępne serwery
Aplikacja Garmin BaseCamp rozwiązała problem.
Wcześniej już próbowałem przerzucić pliki GPX ze starej na nową, ale pliki nie były w ogóle widoczne. Po użyciu Garmin BaseCamp porównałem zawartość katalogu GPX z tym co było przed zastosowaniem programu i okazało się, że nie został dodany żaden plik, a jedynie uległ modyfikacji jeden z nich.
Dzięki za pomoc.
Wcześniej już próbowałem przerzucić pliki GPX ze starej na nową, ale pliki nie były w ogóle widoczne. Po użyciu Garmin BaseCamp porównałem zawartość katalogu GPX z tym co było przed zastosowaniem programu i okazało się, że nie został dodany żaden plik, a jedynie uległ modyfikacji jeden z nich.
Dzięki za pomoc.