Panowie, coś mi tu nie pasuje.... to raczej niemożliwe, aby kolega Azzie nie mógł stwierdzić czy klawisze są podświetlane czy nie...akub pisze:Drobna uwaga do http://www.garniak.pl/viewtopic.php?f=2&t=8524 odbiornik ma podświetlane klawisze
pytałem go o to bo po obejrzeniu zdjęć wydały mi się one zwyczajnie plastikowe z nadrukiem...
wyraźnie napisał, że brak w nich podświetlenia...
Kolega Akub też kupił i twierdzi, że klawisze są podświetlane... i znowu: to raczej niemożliwe, aby się pomylił...
Tylko się nie śmiejcie, że się klawiszy czepiam, ale w końcu to ma być klasyczny guzikowiec i brak podświetlenia już pokazuje
jakieś niestety uwstecznienie... które nie bardzo rozumiem...
Dodam, że gdybym miał wybór.... tak wolałbym podświetlane klawisze... to oczywiste
A teraz zobaczcie proszę na zdjęcia poniżej:
Crop ze zdjęcia przedstawionego przez kolegę Azziego - to jego odbiornik:
NR1
A teraz zdjęcie innego odbiornika, jakich wiele w sieci można znaleźć:
NR2
I co o tym sądzicie???
Wyraźnie widać różnicę w osadzeniu klawiszy... jedne wypukłe a drugie jakby głębiej osadzone (moim zdaniem dużo lepiej)...
Podejrzewam, że te drugie są gumowe i podświetlane jak w 60 csx...
Tylko o czym to świadczy??? dwie wersje??? może jest jakaś ekstra wersja na 'ścianę wschodnią'???
Pytanie do kolegi Akub'a:
Czy kupiłeś odbiornik w wersji S czy ST - bo może to ma znaczenie, skoro w zwykłym 62 brak np. gniazda kart pamięci...
Jak wygląda Twój odbiornik z podświetlanymi klawiszami - jak nr1 czy jak nr2 ???
Sorry panowie, że się guzików czepiam, ale mnie to tak jakoś zaintrygowało...