Witam ponownie, po zrobieniu porządków w pamięci systemowej mojego nuvi 660 chciałbym zająć się opcją sluchania książek w czasie podróży. Od razu przejdę do rzeczy, czy jest możliwość konwersji MP3 do formatu AA? Swego czasu czytałem, że mają zabezpieczenia DRM ale chciałbym się upewnić.
Jeśli nie ma takiej możliwości to chciałbym wrzucić nieco książek w formacie MP3 na kartę SD i tutaj pytanie czy trzeba tutaj stworzyć jakiś specjalny katalog z podziałem na poszczególne tytuły aby były widoczne dla odtwarzacza MP3? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Audiobooki-Audible-MP3
-
eurotarget
- Nowy
Re: Audiobooki-Audible-MP3
witam
z tego co pamiętam, to każdy audiobook musi mieć swój folder z plikami mp3
ja tak robiłem a co do konwersji to nie wiem
pozdrawiam
z tego co pamiętam, to każdy audiobook musi mieć swój folder z plikami mp3
ja tak robiłem a co do konwersji to nie wiem
pozdrawiam
3760lmt i dezl760lmt
Zadam może trochę głupie pytanie, ale co to ten format AA?
Dlaczego też chciał byś przerabiać MP3 na ten format?
Ja z reguły robię co mogę żeby mieć wszystko w formacie MP3, dlatego pytam.
Dlaczego też chciał byś przerabiać MP3 na ten format?
Ja z reguły robię co mogę żeby mieć wszystko w formacie MP3, dlatego pytam.

-
eurotarget
- Nowy
Czesc Jambowl, w nuvi masz systemowo zainstalowany czytnik audiobook'ow firmy Audible, ktora stosuje swoj, dedykowany format .aa
M.innymi masz tam mozliwosc wstawiania i zapamietania swoich zakladek, pamieta strukture rozdzialow, etc. Z tego co czytalem na brytyjskich stronach to dobrze ten audible dziala z nawigacja w tle. Na stronie brytyjskiego audible jeszcze niedawno mozna bylo pobrac na garmina 6 audiobookow za free po zainstalowaniu Audible Managera na PC.
Natomiast odtwarzacz mp3 to tylko odtwarzacz i tyle. Nie wiem jak sie sprawuje na trasie, komunikaty, ostrzezenia, itp.
Stad bylo moje pytanie o mozliwosc konwersji z mp3 do aa.
Widze, ze ten temat nie zainteresowal innych uzytkownikow forum. Czyzby nikt nie uzywal tych opcji?
Pozdrawiam,
M.innymi masz tam mozliwosc wstawiania i zapamietania swoich zakladek, pamieta strukture rozdzialow, etc. Z tego co czytalem na brytyjskich stronach to dobrze ten audible dziala z nawigacja w tle. Na stronie brytyjskiego audible jeszcze niedawno mozna bylo pobrac na garmina 6 audiobookow za free po zainstalowaniu Audible Managera na PC.
Natomiast odtwarzacz mp3 to tylko odtwarzacz i tyle. Nie wiem jak sie sprawuje na trasie, komunikaty, ostrzezenia, itp.
Stad bylo moje pytanie o mozliwosc konwersji z mp3 do aa.
Widze, ze ten temat nie zainteresowal innych uzytkownikow forum. Czyzby nikt nie uzywal tych opcji?
Pozdrawiam,
Używam Nuvi 660