O oprogramowaniu do obsługi naszych Garminów. BaseCamp, MapSource, MapSetToolKit, sendMap, WebUpdater, POI Loader, OziExplorer, GarPatch i wiele wiele innych. Także o serwisach typu GPS Visualizer czy GPSies. Ogólnie o szeroko rozumianej personalizacji odbiorników oraz ich wsparciu przy pomocy dodatkowego oprogramowania.
popej pisze:Przecież tu nie ma żadnego przypadku. Rejestrujesz się, logujesz i serwer generuje właściwy link. Przed chwilą sprawdziłem, mi to nadal działa.
Można się zarejestrować nie mając GPMapy? Bo to jest chyba problem.
Pozdrawiam,
Piotrek
Obecnie Nuvi 3790T/3490(UMP, CNE 2013.30, GPMapa 2010.3) + Smartphone Link - Live Traffic & Safety Cameras
popej pisze:Przecież najpierw zakładasz konto a dopiero potem korzystając z tego konta rejestrujesz GPMapę. A pliki możesz pobierać już po pierwszym kroku.
Nie możesz. Właśnie zarejestrowałem się 3 raz na stronie GPMapy i po rejestracji w dziale do pobrania mam "---".
Pozdrawiam,
Piotrek
Obecnie Nuvi 3790T/3490(UMP, CNE 2013.30, GPMapa 2010.3) + Smartphone Link - Live Traffic & Safety Cameras
Nie masz spisu "Materiały informacyjne" w dziale do pobrania? W Firefoksie klikam prawym na tekst "POBIERZ", wybieram "kopiuj adres odnośnika", wklejam go w linie adresu, zamieniam id=.. na id=20 i naciskam enter.
Albo może popatrz na adres strony "Do pobrania". Spróbuj zamienić w tym adresie tekst
A pamiętasz link do 2007.1, który podałeś na grupie?
Niewiele zmienili od tego czasu. Przypuszczam nawet, że gdyby dziś podać link z numerem sesji, to też by działał przez jakiś czas. I może nawet ten czas by się przedłużał po każdym ściągnięciu
Faktycznie link działa w 100 %. Nie wiem czemu wczesniej nie mogłem nic pobrać. Zapisałem dopiero skrót w ulubionych podminiłem ID i poszło. Wielkie dzięki.
Piwo jak najbardziej się należy. Niestety jakość tej mapy nie powala. Mam wrażenie, że jest to uporządkowana pod względem rotingu i nieco uzupełniona wersja z topomaps. Zresztą ja też znalazłem coś podobnego ale free